2013. szeptember 14., szombat

A csapból is ínycsikladó csoki csöpög

A szerelem édes, ahogy a csokoládé is, és mi a csokoládéért is rajongunk, mint minden édes dolgokat kedvelő egyén. Idén, harmadik alkalommal kerül megrendezésre az Édes Napok gasztro-feszt, ami egy csokoládé és cukrászati kiállítást takar. Szeptember 20-a és 22-e között a Millenárison belekóstolhatunk, milyen a Dolce Vita, az Édes Élet. 
A legjobb gasztrobloggerek, cukrászati kísérletezők, gourmetek és a legfergetegesebb ízek fognak egy helyen összpontosulni. A kiállítók között is megtaláljuk az édességipar krémjét, ahogy a borászat savát-borsát. Erre garancia a vendégország, ami idén Svájc. Olyan ízeket kóstolhatunk, amikről talán nem is sejtettük, hogy léteznek, vagy nem mertük bevallani magunknak, hogy titkon arra vágyunk. A fesztivál díszvendége idén a londoni Csokoládé-Akadémia alapítója, Chantal Coady, aki nem rejti véka alá tudását.
Aki részt akar venni ebben a „tejjel-mézzel-folyó kánaánban”, az a jövő hétvégén péntektől vasárnapig látogasson ki a Millenáris parkba. Programok, csoki-grillázs-torta-bemutatók, kóstolók, workshopok folyamatosan vannak ezalatt a három nap alatt, a 2000 forintos belépő pedig igazán megtérül, amikor rájövünk, hogy egy csokoládé-mámorban eltöltött nap után részünk lehet egy kellemes koncertben is, akár Snétberger Ferenc, világhírű gitárművész tanítványai prezentálásában, akár Péterfy Boriéban. Ha pedig részt vettetek az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon, fél áron tudtok bemenni.Tehát ne habozzatok, kivéve, ha tejszín, vagy tojáshabról van szó. Hagyjátok, hogy az orrotok vezessen titeket is az Édes Napokra! Mi is hagyni fogjuk. A programokról részletesebb információt a rendezvény honlapján találtok!

Tarnóczi Balázs

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése